Dya 's Journey

Dya Aleesya Dya Elmeera

Thursday, March 3, 2011

Handset Baru--

Semalam , lepas balik dari seminar Mr.Hubby pie la amik Belle kat Hotel Marriot. Balik agak awal dan bercadang nak le berdating berdua, sebabnya sejak dah ada dua princess ni, masa agak terhad untuk kami berdua (berdua-duaan..hehe ;p)..
It's true, but anyway nak khabokan pasal semalam  window shopping handset ni( not for me..Mr.Hubby punya)..saja nak cari the lowest price ever. Kami pun pusing le satu tempat handset ( mines).Kalau zaman belle dulu, paling murah pon RM200 kut..sekarang ni serendah RM75-first hand-new! dah dapat ...bagus kan. Tapi biasa la technology semakin kehadapan.. everyday there will be a new product coming in. Terkejut juga boleh dapat semurah itu(handset idak le canggih mana), tapi oklah untuk call dan sms je.
Samsung GT-E1080F
RM 75 je ...not bad eh...color screen and torch light.If anyone got the lower price than this please let me know.Mana tau nak buat koleksi ke.

3 comments:

  1. idok le tgkap gamber...kamera takde..tapi jenama samsung...kalau nak tau model apa...nanti belle kasitau k...;)

    ReplyDelete
  2. sekarang h/phone dah murah2 belaka. Saya pun ada dekat enak biji h/phone, tak tau nak buat apa. Inilah harga yang perlu dibayar utk teknologi...cepat sangat berubah.

    Nasib2...

    Sy dah follow awak, nice blog.

    ReplyDelete